Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Taillights not working HELP!

    have an 08 and my taillights and parking lights aren't working, but brake lights and hazards work fine. Fuses are all ok. any ideas?

  2. #2
    The Electrical systems in these new vehicles are an enigma to me. I would start with the standard Battery Disconnect reset. That fixed my power windows in the past.
    Quote Originally Posted by Jester View Post
    If I were to be around you and you smelled like cake then I probably would retract my statement about disliking you.
    الساق مع الديك


  3. #3
    Powered By power bottoms jkristie44's Avatar
    Date Committed
    Nov 2011
    Location
    Pensacola naval base checking out the mens in uniform
    Posts
    4,546
    I blame everything on the TIPM, then trade it in.

  4. #4
    No trading in for me. I'm not starting a build like this from scratch again.

  5. #5
    stupid q, but have you checked the bulbs?
    Hands up, Don't shoot!

  6. #6
    yup. bulbs are fine.

  7. #7
    Turned on the headlights earlier, and they now magically work. WTF....

  8. #8
    Headlight fluid must be low then

  9. #9
    Quote Originally Posted by frenchlayer View Post
    Headlight fluid must be low then
    I topped off the blinker fluid yesterday. I wonder if that had anything to do with it

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -4. The time now is 04:51 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Shoutbox provided by vBShout v6.2.3 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Skin By: PurevB.com